Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Αν Δεν Το Ένα Το Άλλο

Αν η δήλωση
Δεν αναιρούσε
Το δηλούμενο
Κατάμουτρα
Θα σου έλεγα
Δεν υπάρχεις

6 σχόλια:

  1. Να που το έπαθα πάλι.
    Αυτό που πιάνομαι από μια-δυο λεξούλες και φεύγει το μυαλό και πάει σ' ένα τραγούδι.
    Τώρα πήγε στον στίχο "Αφού δεν υπάρχεις, δεν θα σε χάσω ποτέ".
    Δεν φταίω εγώ. Η διαστροφή του επαγγέλματος!
    Αφήνω το άσμα https://www.youtube.com/watch?v=pnCiO5N1g4k και εύχομαι καλή ακρόαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά το βρίσκω το μυαλό σου! Το τραγούδι το άκουσα για πρώτη φορά και, με κίνδυνο να σε στενοχωρήσω ίσως, το βρήκα θολό και μουρμούρικο!
    Οι του επαγγέλματος διαστροφές, ποιο τάχα το δικό σου, συγχωρούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που το βρίσκεις μια χαρά το μυαλό μου, διότι κάνει διάφορα τέτοια του τύπου "σχόλια εκτός θέματος", "μουσικές αντί άλλων σχολίων", "παράθεση συνδέσμων άσχετων με το ποστ, γιατί απλώς έτσι μου άρεσαν" κ.λπ.
    Στην αρχή, κάποιοι των οποίων τα βλογ επισκεπτόμουν, νόμιζαν ότι είμαι ένα είδος τρολ ή πειραχτήρι μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Μετά όμως κατάλαβαν ότι έχω αγνές προθέσεις και το συνήθισαν και δεν τους φαίνεται, πλέον, περίεργο!

    Λοιπόν, αυτό το άσμα είναι ένα από τα πιο μίζερα όλων των εποχών!
    Αλλά, τι να σου κάνω, που έχει τον συγκεκριμένο στίχο;
    Να σκεφτείς ότι στα 10 χρόνια καθημερινής δίωρης πρωινής εκπομπής, το είχα παίξει μόνο μία φορά κι αυτή κατόπιν παρακλήσεως ακροάτριας!

    Το ακριβές επάγγελμά μου, αυτή τη στιγμή, είναι άνεργη ραδιοφωνατζού (συγγνώμη, ραδιοφωνική παραγωγός ήθελα να γράψω) και επίσης άνεργη διορθώτρια-επιμελήτρια κειμένου, διότι τόσο το ραδιόφωνο, όσο και η εφημερίδα που εργαζόμουν έκλεισαν.
    Το πρώτο λόγω οικονομικών δυσχερειών (κοπήκαν οι διαφημίσεις, λόγω οικονομικής κρίσης), η δεύτερη λόγω συνταξιοδότησης του εκδότη (βλέπεις κι εκείνη η κόρη του, ποτέ δεν την αγάπησε την εφημερίδα, για να την συνεχίσει)!

    Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση, την συγχώρεση της επαγγελματικής διαστροφής και κατ' επέκταση για την αποδοχή, θα τολμήσω να υποθέσω!
    Στην τελική, δεν είμαι δα και τόσο πειραχτήρι!

    Α ναι, ξέχασα, η εκπομπή μου, εκτός από μουσικές, είχε έναν ενημερωτικό χαρακτήρα και πολλούς σχολιασμούς από τη γράφουσα και έφερε την ονομασία, αλίμονο, "Με τον καλό το λόγο"! Αντιλαμβάνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες να μου δώσεις όλες αυτές τις πληροφορίες. Μουσική και κείμενα είναι και δικές μου, ερασιτεχνικές, μεγάλες αγάπες. Όσο για τον χαρακτηρισμό "πειραχτήρι", ένα γνωρίζω, "Το χιούμορ σώζει!".

    Εύχομαι, λοιπόν, να βρεις ταχύτατα δουλειά και να σου αρέσει και πολύ!

    Δεν μένει παρά να σου γράψω, ότι εγώ είμαι ένας της ΔΕΗς υπάλληλος μάλλον κομμάτι βαρύς και ολίγον από, όπως αποδεικνύεται, άκαμπτος. Το παλεύω!

    Να είσαι Καλά, Αρτίστα!
    Καλές δροσιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουδείς κόπος!

    Δουλειά δεν βλέπω να βρίσκω, αλλά δεν πειράζει, ας ζήσω και λίγο καιρό εις βάρος του κ. Μήτσου! Χο χο χο!

    Καλέ κι εγώ βαριά είμαι! Με κυνηγούν ταυτόχρονα η καρδιολόγος, ο ορθοπεδικός και, φυσικά, ο κ. Μήτσος, για να απολέσω ολίγον βάρος, αλλά τους λέω ότι θα κάνω ότι θέλω και να μ' αφήσουν ήσυχη!
    Ναι, εντάξει, καταλαβαίνω τι εννοείς με το "βαρύς" και με το "άκαμπτος", αλλά είμαι σίγουρη ότι το παλεύεις! Μόνο και μόνο που συνδιαλέγεσαι μαζί μου, είναι μία θετική εξέλιξη (καλά, πόσο ψώνάρα μπορεί να είμαι;)!

    Εύχομαι καλό μήνα, αν και δεν καταλαβαίνω πού χρησιμεύει ο Ιούλιος με την εξωφρενική του ζέστη, αλλά παρόλα αυτά καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα,Καλή Εβδομάδα καλό Ιούλιο!

    Βάρος από βάρος μια δοαφορά την έχει, όπως λες κι εσύ!

    Οι ευχές για το εργασιακό παραμένουν (και ο κ. Μήτσος να είναι, και μα είσαστε, πάντα Καλά!).

    Αφτά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή