Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Λίγα Λεπτά Μετά

Ανάγκη να το γράψω και πάλι:
Κάθε συνάντηση μαζί Σου μία ήττα.

4 σχόλια:

  1. πως γινεται αυτο; ενα μεγαλο γιατι.. ενα τεραστιο συναισθημα αδυναμιας του χαρακτηρα.. καθε φορα, καθε φορα μετα απο καποια συναντηση.. το ιδιο συναισθημα ηττας

    σε καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι δύσκολα μερικές φορές. Ηλικία, μορφή, βάρος, χαρακτήρας και . . . Status Quo. Κυρίως αυτό είναι που, την κάθε φορά, σε κάνει να έχεις μια πρόγευση ήττας στα χείλη. Πώς να τολμήσεις να πεις τα ανείπωτα και τα άμοιαστα; Πώς να εκτεθείς και να διεκδικήσεις; Οι μυριάδες μικρές κινήσεις που μένουν σταθερά αναπάντητες. Είναι τρομερό το να, κατάστηθα, συγκινείσαι και να μην, στο ελάχιστο, συγκινείς. Και οι μέρες περνάνε και χάνονται, ο χρόνο λιγοστεύει, η δημιουργία της κρίσιμης μάζας που θα δώσει την έκρηξη της απογείωσης παραμένει άπιαστο όνειρο. Είναι μαρτύριο να ποθείς και να σωπαίνεις. . .
    Για τούτο: There must be a way. . .

    Όποιος τον βρει τον λέει στον άλλο!. . .

    Καλό απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι αν ειχες την ηλικια;
    κι αν ειχες τη μορφη;
    και το status;

    δε θα επρεπε να υπαρχει αυτο που λεμε αμοιβαια χημεια;

    δεν εχουμε δει ανθρωπους τελειως αντιθετους να ειναι μαζι;

    αρα, μη μειωνεις τον εαυτο σου.. εχεις πραγματα που ενας αλλος ανθρωπος θα σε εβλεπε οπως ακριβως βλεπεις τωρα εσυ;

    καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φρικτά του έρωτα “αν” που κατάμουτρα μας βγάζουν τη γλώσσα. Πώς να αλλάξεις μια παράμετρο του προβλήματος και οι υπόλοιπες να μείνουν αναλλοίωτες; “Η χημεία των συναισθημάτων και η Φυσική της έλξης των σωμάτων” με απασχολούσε και με απασχολεί. . . Σίγουρα έχουμε δει ανθρώπους τελείως αντίθετους να είναι μαζί. Αλλά, αυτό το αναφέρουμε, θαρρώ, σαν εξαίρεση και όχι σαν κανόνα.
    Δεν μειώνω, συνειδητά τουλάχιστον, τον εαυτό μου. Ατυχώς έχω μια τετράγωνη λογική που “σκοτώνει”. . .

    “εχεις πραγματα που ενας αλλος ανθρωπος θα σε εβλεπε οπως ακριβως βλεπεις τωρα εσυ; ”

    Πολύ καλή ερώτηση! Έχω, θέλω να πιστεύω. Εκείνο που με δυσκολεύει είναι να διαφημίσω, να πλασάρω τον εαυτό μου. Περιμένω από τον απέναντι να δει, να αξιολογήσει, να ανακαλύψει, να εκτιμήσει. Τα ίσα και όμοια (μια ζωή ματαίως) περιμένω. . .

    Να είσαι καλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή