Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Κάποιες Σχέσεις


4 σχόλια:

  1. Ναι, η ζαριά πολλές φορές είναι άλλο ραντεβού με άλλον άνθρωπο...
    Βέβαια, όχι ότι μετράει και πολύ ο άλλος άνθρωπος εν προκεμένω αλλά η εξάρτηση και οι φοβίες που κρύβονται πίσω από αυτόν.
    Επίσης, μερικές φορές αυτήν τη ζαριά την θυμάσαι τόσο έντονα που και συγγνώμη να σου ζητήσει ο άλλος κάποια πράγματα απλά δεν συγχωρούνται, ακόμα κι αν λέμε ότι δεν πειράζει. Πειράζει.
    Κι επίσης, πειράζει να νομίζουμε ότι μετά από χρόνια μπορούμε να παίζουμε με το μυαλό του άλλου ενώ μια χαρά συνεχίζουμε τις ζωούλες μας. Κι εκεί που θέλουμε δεν παίζουν ρόλο οι ζαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχετε και άδικο, θα έλεγα (με μία μικρή επιφύλαξη για την δεύτερη πρόταση).

      Να είσαστε Καλά :)

      Διαγραφή
    2. Άμα μέτραγε θα τον είχε να φαίνεται, δε θα τον έκρυβε. Το ξέρουν ευτυχώς κι οι δύο.Και οι 4 για την ακρίβεια (μαζί και τα κανονικά ταίρια τους).

      Διαγραφή
  2. Επίσης, ένα φίλος μου που σας παρακολουθεί στενά τον τελευταίο καιρό μου είπε να σας γράψω ότι πειράζει να συγκρίνεις την γυναίκα για την οποία γράφεις ποιήματα με την Μπάρμπαρα ΣτρειζΑΝΤ aka Αφρόδιτη της Λίντλου (από τα Lidl δηλαδή σε έκδοση μινιατούρας). Και καλό θα ήταν να ασχολούμαστε με εκείνους που μας θέλουν στην αναρριχητική τους πορεία ε στη ζωή τους ήθελα να πω. Ξέρω έναν τύπο που αντί να ασχολείται όλη τη μέρα με τα φυτά του κήπου του (βουκαμβίλιες κλπ) βοηθάει άεργους με ΙQ φουντουκιού που ξεκατινιάζονται όλη μερα στο ιντερνετ να ανελιχθούν. Τι να πεις ζαριές είναι αυτές! Ζαριές και αγνός αλτρουισμός. Και εκρήξεις πολλές εκρήξεις (γελάω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή