Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Παραίνεση [2]

 

4 σχόλια:

  1. Ναι ισχύει. Πολύς κόσμος είναι αδύνατον να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις τις οποίες ο ίδιος δημιουργεί. Και μετά η απώλεια ελέγχουν είναι σοβαρή.
    Καλησπέρα και καλή βδομάδα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιάννη,

      Κάποιοι το έχουν στο αίμα τους να σκορπάν, ανυπόστατο συνήθως, μυστήριο.

      Να είσαι Καλά!

      Διαγραφή
  2. Αλίμονο... Η δημιουργία μυστηρίου, νοοτροπία και τεχνική, που κατά βάση στοχεύει και προτείνεται στην πρόκληση ενδιαφέροντος... Συνταγή αλάνθαστη, κατά πολλούς και για πολλά... Κριτήριο μάλιστα (η έλλειψή του και ας μην μπούμε στο τρυπάκι των ευέλικτων δόσεων) για ενδεχόμενη απώλεια ή μείωση του πολυπόθητου ενδιαφέροντος! Και θα ρωτήσω: ποιός η ποιά απ' αυτούς που περιβάλλεται από (και καλά) μυστήριο, φλέγεται να ανασκευάσει; (Αν, ανέλπιστα και μόνο αν, για τον ανηλεή εγωισμό του, δεν ευοδωθούν οι αγνές του προθέσεις!...) Συμμάζεμα;!; Ανατρέπεται η αρχή του Σύμπαντος!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε μυστήριο σε ρόλο αρσενικού παγωνιού φτερών; Για πρόκληση και μόνο. Ναι. Υπάρχει και είναι φτηνό. Όπως υπάρχουν και άλλα και αλλιώς μυστήρια σε επαγγελματικούς χώρους, σε ομάδες ανθρώπων και όπου αλλού μπορούν να λειτουργήσουν. Το ζητούμενο, σε κάθε περίπτωση, το τόσο όσο. Το: μέτρον άριστον.

      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή