Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Κακοπάθημα


4 σχόλια:

  1. Εμένα κάποτε με "έστειλε" (με απέρριψε δηλαδή) ένας τύπος που συνεχώς συμβιβαζόταν. Δεν ήθελε να ανακαλύψει τις επιθυμίες του, τα όριά του. Να δοκιμάσει βρε αδερφέ κάτι καινούριο. Τίποτα. Μούχλα και πάλι μούχλα.
    Βέβαια, χειριζόταν άψογα την ελληνική γλώσσα, οπότε δεν θα ξεστόμιζε ποτέ το "ανεξαρτήτου". Αλλά τι να το κάνεις το συντακτικό και την γραμματική, όταν εκείνος κάθεται κι εσύ θες να χορεύεις;
    Κάπως έτσι συνειδητοποίησα πως πρωταγωνιστές στη ζωή μας δεν είναι οι "τέλειοι", εκείνοι δηλαδή που τα κάνουν όλα "σωστά", αλλά εκείνοι που έχουν το θάρρος να μοιραστούν μαζί μας τα "λάθη" τους.
    Καλημέρα Ολίγιστε.
    Ερμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα,

    Σεβαστή η άποψή σου. Η περίπτωση στην οποία αναφέρομαι, ωστόσο, δεν έχει να κάνει με, εν δυνάμει έστω, σχέση και απόρριψη. Απλά μερικά πράγματα δεν τα περιμένεις από ανθρώπους με πτυχία, μεταπτυχιακά και γνώση, υποτίθεται, του κόσμου. Αιφνιδιάστηκα, λοιπόν, δυσάρεστα και πρόσθεσα λεπτομέρειες στο πορτραίτο. . .

    Αφιτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι τα λάθη. Σε αιφνιδιάζουν... Όταν ήμουν μικρή κι εγώ αιφνιδιαζόμουν δυσάρεστα με τα γραμματικά/ συντακτικά λάθη των άλλων, μέχρι που γνώρισα τον κύριο που προανέφερα. Τότε κατάλαβα πως το μεγαλύτερο λάθος είναι να ετεροκαθορίζεσαι. Μεγάλο μαρτύριο να είσαι δούλος. Ευτυχώς δεν μου έτυχε ποτέ.
    Καλή συνέχεια αείποτε Ολίγιστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ετεροκαθορίζεσαι", "δούλος". . . βαριές κουβέντες, αλλά, ευτυχώς που δεν σου έτυχε ποτέ.

    Καλή συνέχεια ομοίως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή